Τρόποι Αποστολής, Επιστροφές & Εγγύηση

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΕΜΑΤΩΝ

Όλες οι αποστολές εμπορευμάτων από την εταιρία μας παραδίδονται στην πόρτα σας το αργότερο εντός 2 εργασίμων ημερών (Την επόμενη εργάσιμη ημέρα για το μεγαλύτερο κομμάτι της Ελλάδας για τις παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 15:00). Η αποστολή των δεμάτων είναι απολύτως ασφαλής και παραδίδονται συστημένα μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών Courier.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το κόστος αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις παραγγελίες άνω των 50,00€ ενώ εάν οι παραγγελίες είναι μικρότερες των 50,00€ τότε διαμορφώνεται στα 5,00€.

Προσοχή: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier μπορεί να είναι αδύνατη ή να χαρακτηρίζεται ώς απομακρυσμένη / δυσπρόσιτη περιοχή. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, γιατί υπάρχει μεγαλύτερη επιβάρυνση από αυτή που ίσως να υπολογιστεί από το σύστημα. Η παραλαβή μπορεί να γίνει και από το υποκατάστημα εταιρείας Courier χωρίς επιπλέον χρέωση.

Σε κάθε περίπτωση είναι υποχρέωση του πελάτη να ενημερώσει για την απομακρυσμένη/δυσπρόσιτη περιοχή.

Σε περίπτωση λάθος δήλωσης ή ελλειπών στοιχείων από τον πελάτη, με αποτέλεσμα την επιστροφή του δέματος, η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι της 15:00, εκτελούνται εντός της ημέρας. Η παράδοσή τους γίνεται εντός 1 με 2 εργάσιμων ημερών.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ

Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική μας πριν καταχωρήσετε μια παραγγελία.

Όλες οι αγορές προϊόντων είναι οριστικές και δεν επιφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ακύρωση της παραγγελίας μετά την αποστολή αυτής.

Τα υγρά αναπλήρωσης δεν επιστρέφονται.

Οποιαδήποτε αλλαγή ή επιστροφή πρέπει να γίνει μέσα σε 15 ημέρες από την ημέρα αγοράς.H συσκευασία του προϊόντος, καθώς και το προϊόν που επιστρέφετε πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση.

Όλα τα προϊόντα Steam machine έχουν 2 χρόνια εγγύηση.

Οι Ατμοποιητές έχουν μόνο Εγγύηση Καλής Λειτουργίας κατά την παραλαβή τους (DOA: Dead On Arrival) και δεν επιτρέπονται οι επιστροφές.

Επιστροφές χρημάτων για τα έξοδα αποστολής δεν γίνονται. Επίσης τα έξοδα αποστολής προϊόντων για επιστροφή επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.

Τα προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά από κακή χρήση, αμέλεια, κακοποίηση ή τροποποιηθεί ή επισκευαστεί από οποιονδήποτε άλλο εκτός του καταστήματος atmomixani.gr δεν μπορούν να επιστραφούν και δεν καλύπτονται από εγγύηση.

Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημα και θα προσπαθήσουμε να βρούμε την βέλτιστη δυνατή λύση.

Menu
Κλείσιμο
Καλάθι Αγορών
Κλείσιμο
Πίσω
Λογαριασμός
Κλείσιμο